Unik mulighet som Salgssjef i Elektra Norge – førstevalget innen komplette gulvvarmeløsninger.

Vi tilbyr en sentral rolle med spennende oppgaver og en unik mulighet til å være med å utvikle strategiene til selskapet som opplever en sterk og sunn vekst. Vi er et selskap som setter miljø og bærekraft høyt på dagsorden. Ny salgssjef vil ha stor frihet til å styre egne dager og blir del av et arbeidsmiljø med gode kollegaer som er opptatt av trivsel, god kommunikasjon og profesjonelt arbeid. Nærmeste kollegaer har lang erfaring i bransjen og vil være gode sparringspartnere og veiledere når det trengs. Elektra Norge tilbyr konkurransedyktige lønnsbetingelser, telefon/pc, gode pensjons -og forsikringsvilkår, samt firmabil etter avtale

Vi søker deg som har erfaring innen B2B salg og forretningsutvikling med kartlegging av marked. Du trives med å jobbe mot tydelige mål, er flink med mennesker og oppnår resultater ved å skape langsiktige relasjoner. Rollen er selvstendig og du må være ansvarsbevisst, analytisk, proaktiv, fremoverlent og ambisiøs for å lykkes. Du ser viktigheten av å følge opp eksisterende kunder og evner å finne nye kunder. Det er viktig for oss at du er en pålitelig kollega med gode samarbeidsevner. Du kommuniserer flytende norsk og engelsk både skriftlig og muntlig, har førerkort kl. B. Du har trolig en bachelor eller fag-ingeniør utdanning – relevant erfaring kan kompensere for utdanning. Videre er du strukturert, punktlig og målbevisst, i tillegg til å ha teft for å se nye muligheter.

Ditt ansvarsområde vil være å gjennomføre kundemøter og selge Elektra Norge sine produkter til både eksisterende og nye kunder. Videre vil du få ansvar for eget salgsbudsjett. Messer og andre salgsaktiviteter blir viktige arenaer for deg i arbeidet med å videreutvikle selskapet og produktløsningene. Årlig reisedøgn estimeres til +/- 50, inkl. messer.. Stillingen rapporterer til daglig leder og du har kontor i Fredrikstad.

Vil du vite mer ta kontakt med Odd-Arne Krogstad eller Philip Hegge Garder hos Skagerak Consulting gjennom denne linken.

NB! For å unngå bedrageriforsøk vil vi presisere at vi aldri ber om BankID-informasjon i søknadsprosessen.